Statistieken

Artikelen bekeken hits
1001104

Landelijke dag 2017


LANDELIJKE DAG 2017

Sovon Vogelonderzoek Nederland

  1. s.m. Vogelbescherming, NOU en de Jaarrond Tuintelling

Het aftellen is nu echt begonnen! De Landelijke Dag is het jaarlijks evenement voor vogeltellers en vogelliefhebbers. Twijfel je nog of je komt? Hierbij enkele highlights om je over de streep te trekken. Tot ziens in Ede!

Aftrap Jaar van de Huiszwaluw
2018 wordt het Jaar van de Huiszwaluw. Theunis Piersma trapt het jaar af met een lezing over deze bedreigde vissers van het aero-plankton, gevolgd door een presentatie van de geplande activiteiten volgend jaar.

Rode Lijst gepolijst
Vandaag is de nieuwe Rode Lijst van vogelsoorten in Nederland verschenen. Hoe hangt de vlag er voor onze bedreigde en kwetsbare broedvogels bij? In deze presentatie doen we uit de doeken wat een broedvogel moet doen om op de Rode Lijst terecht te komen. Tijdens deze lezing wordt de Vogelbalans met als thema de Rode Lijst overhandigd aan Vogelbescherming Nederland.  

All around the world-vogelquiz
Arjan Dwarshuis vestigde in 2016 een nieuw wereldrecord vogels kijken. Hij zag ruim 6850 verschillende soorten in één jaar. Hij sluit dit jaar als quizmaster aan bij Harvey van Diek. Samen dagen ze het publiek uit met (internationale) vogelvragen. 

December 2017

2

Bestel ticket

 

Boeken en signeersessies
Meer dan 80 standhouders presenteren zichzelf op de Landelijke Dag, waaronder een aantal uitgeverijen en boekenverkopers. Dit is het moment om de mooiste en leukste vogelboeken te bekijken en wie weet zelfs te laten signeren door de auteur! 

Prijzen winnen
Standhouders hebben dit jaar weer belangeloos vele prijzen beschikbaar gesteld voor de loterij. De hoofdprijs is een nieuwe Meopta-verrekijker twv 499,- euro. En wat dacht je van een privé-excursie naar de Biesbosch of een nieuwe statief van hoogwaardig aluminium? Een lot kost slechts 1 euro en de opbrengst komt volledig ten goede aan de Vogelatlas. Als je je vooraf aanmeldt krijg je alvast een gratis lot! 

 

Meld je hier aan voor de Landelijke Dag!

 

Nog niet overtuigd? 
Er is nog zoveel meer! Kijk rustig rond op webpagina van de Landelijke Dag voor meer informatie.

 

Share

#ldsovon16

Share

Forward

Tijd en plaats Landelijke Dag

Datum: zaterdag 2 december
Locatie: Reehorst in Ede
Deur open om 9.30. Programma tot 17.00.
 

Meer informatie: www.sovon.nl/ld 

Twitter mee via #ldsovon17

 

Copyright © 2017 Sovon Vogelonderzoek Nederland, All rights reserved.
Je ontvangt deze uitnodiging omdat je op de uitnodigingslijst voor de Landelijke Dag staat. Als je hier geen prijs op stelt, horen we dat graag via een reply of een uitschrijving via onderstaande link.

Adres

Sovon Vogelonderzoek Nederland

Toernooiveld 1

Nijmegen, Gelderland6525 ED

Netherlands


Add us to your address book

 

Indien je geen mail meer wilt ontvangen over de Landelijke Dag kun je je uitschrijven